Okulumuzda Karne Töreni Yapıldı

2014-2015 eğitim - öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Okulumuzda protokol düzeyinde karne töreni yapıldı

Okulumuzda Yıl Sonu Karne Töreni Yapıldı

Okulumuz bahçesinde düzenlenen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Tümer "2014-2015 eğitim öğretim yılını bugün itibari ile bitirmiş bulunuyoruz. Ancak her bitiş başka bir başlangıcı beraberinde getirir. Bizler altı bin kişilik bir ailenin mensuplarıyız. Bugün otuz bir okulumuzda beş bin üç yüz yirmi bir öğrencimiz ve dört yüz yirmi yedi öğretmenimiz ve diğer çalışanlarımızla birlikte kazasız belasız bir eğitim öğretim dönemini tamamladığımız için şükrediyoruz.

Sevgili öğrencilerimiz, aldığınız karneler bir yıl boyunca göstermiş olduğunuz performansınızın bir göstergesidir. Ancak karneniz nasıl olursa olsun karnedekiler sizin değerinizi ortaya çıkartan kriterler değildir ama öğrenilenlerin bir şekilde ölçülmesi gerekir. Çünkü ölçemediğimiz bir şeyi kontrol edemez, kontrol edemediğiniz bir durumu yönetemezsiniz. Sizler bizim için, aileniz için, vatanımız için çok değerlisiniz. Bu devlet bu millet sizlerin ellerinde yükselecektir. Şu an bizim olduğumuz yerlerde ileride sizler olacaksınız. Sizlere vatanımızın milletimizin çıkarları kendi  çıkarlarınızdan önde tutabiliyorsanız ve bütün davranışlarınızda bunu gösterebilirseniz gerçek anlamda verdimiz eğitim hedefine ulaşmıştır diyor tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum" dedi.

Program, Kaymakamımız Sayın Kudret Kurnaz, Belediye Başkanımız Sayın Bayram Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Tümer ve öğretmenler tarafından öğrencilerimize karne ve belgelerinin verilmesi ile sona erdi.

İyi tatiller dileriz gençler. Başarılarınız daim olsun.

Albüm linki:

Fotoğraf Albüm Arşivi: