Ekm

25 Ekim Çarşamba günü 12.sınıf öğrencilerimizle 19 Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesine tanıtım gezisi yapıldı.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Erbaa Ali Özgül Konuk Evini ziyaret ederek değerli büyüklerimiz ile güzel bir gün geçirdiler.

May

Meslek Liseliler ailelerle buluşuyor projesi kapsamında Sağlık Hizmetleri Alanı Öğretmenimiz Ayşegül Gölalmış 11. Sınıf öğrencilerimizle birlikte ailelerimizi ziyaret ettiler. Tansiyon, şeker ölçümlerini yapıp kronik hastalıkların kullandığı ilaçlarla ilgili bilgilendirme yaptılar. Hazırlamış oldukları broşürleri dağıttılar.

May

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği haftası kapsamında Alan Şefimiz Nurettin ALAN tarafından okul panosu hazırlandı ve bilgilendirme yapıldı.

Nis

20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası okulumuzda hazırlanan programla kutlandı. Programda öğrencilere Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitleri anlatan video izletildi. Mehmet Akif 'i bütün yönleriyle tanıtmaya çalışan pano hazırlandı.

Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.