Haz

Mesleki Çalışmalar kapsamında öğretmen arkadaşlarımızın hazırlamış oldukları seminer sunuları devam etmektedir.

Haz

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılının karne töreni okulumuzda gerçekleştirildi. Sınıflarda karne dağıtımı yapıldıktan sonra dereceye giren öğrencilerimize okul bahçesinde Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Öğretmenlerimiz belgelerini verdiler. İstiklal Marşımızdan sonra tören sona erdi. Öğrencilerimize yeni eğitim yılında başarılar diliyoruz.

Haz

81 İlde seçilen 176 Mesleki ve Teknik okulları arasında özdeğerlendirme kapsamında okulumuzda bulunmaktadır. Bu kapsamda özdeğerlendirme eylem planı ile ilgili okulumuz zümre başkanları bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

Haz

Notlarını yükseltmek isteyen öğrencilerimizin 06.06.2016 Pazartesi ile 07.06.2016 Salı günleri arasında dilekçe vermeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra verilen dilekçeler kabul edilmeyecek olup zamanında dilekçe verilmesi gerekmektedir. Dilekçede belirtilen derslerden yapılan sınavlara katılmayan öğrenciler sınava girmemiş kabul edilecektir. Sınavlar  08.06.2016 çarşamba günü başlayacaktır.

Nis

Okulumuz 21.04.2016 tarihinde öğrencilerimizin yararına kermes düzenlendi. Kermesimize katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Bu turnuvanın galibi 12-B Sınıfından Mustafa Furkan YEREVUR olurken ikinciliği 11-B Sınıfından Arif Birlikçi elde etti. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Okulumuzun tanıtımı amacıyla ilçemiz köy ortaokulları 8. Sınıf öğrencilerine ´Tanıtım Semineri´ düzenlendi. Yaptığımız tanıtım çalışmalarında okulumuza göstermiş oldukları nezaketten dolayı Alpaslan, Akınoğlu-Belevi, Ballıdere, Destek, Esençay, Uluköy Ortaokulu İdareci ve Öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ekm

2015-2016 Eğitim Ve Öğretim yılının ilk veli toplantısı 24.10.2015 Cumartesi günü gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuz 08/01/2015 tarihli ve 201566 sayılı makam onayı ile Türkiye geneli seçilen 173 pilot okul içinde Öz Değerlendirme Çalışması kapsamına alınmıştır. Bu kapsamda Özdeğerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Haz

2014-2015 eğitim - öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Okulumuzda protokol düzeyinde karne töreni yapıldı

Taşova Süleyman Bursalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kabul edilen

´Fotoğraflarla Tedaviye Bakış´ projesi ile Taşova´dan Avrupa´ya gönül